DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

Gati për festa? 10 veshjet që mund ti vishni edhe në kushtet e shtëpisë

Shpërndaje

Sezoni i festave erdhi dhe së bashku me të edhe sezoni i darkave dhe dilema për të zgjedhur veshjen e përshtatshëm për Krishtlindje e për Vitin e Ri! Veshja e darkave të fundvitit ka gjithmonë rëndësi të veçantë dhe është vërtetë dilemë kur mendojmë kombinimin e duhur.

Edhe pse jemi në një vit të vështirë dhe ndryshe nga të tjerët, ku për të mbrojtur shëndetin tonë dhe të të dashurve tanë nuk është e rekomandueshme të festojmë në grupe të mëdha apo jashtë shtëpisë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të vishni një pizhama të zakonshme. Vetë fakti që kemi kaluar një vit të vështirë është një arsye më shumë për tu zbukuruar dhe jetuar në maksimum magjinë e festave.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *