DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz Uncategorized

Gigi Hadid shpjegon pse ka vendosur që ta mbajë shtatzëninë jashtë vëmendjes meditaike

Shpërndaje

Gigi Hadid ka vendosur që ta mbajë jashtë vëmendjes meditaike shtatzëninë e saj.

Ajo lumturoi fansat teska tregoi barkun e saj të rrumbullakosur në një lidhje direkte në Instagram të mërkurën.

Gigi u shpreh se  ka marrë reagime të ndryshme  për vendimin e saj për të mos diskutuar apo postuar në lidhje me shtatzëninë e saj.

“ Unë ndjeva se nuk është në të vërtetë diçka që unë duhet ta ndaj, përveç me familjen dhe miqtë e mi. Natyrisht që shumë njerëz kanë humbur jetën për shkak të coronavirusit që ishte në fillim të karantinës dhe që po ndodh akoma. Dhe që prej atëherë ne lëvizëm qartë në mbështetje të lëvizjes BLM (Black Lives Matter) dhe unë mendova se prania jonë në rrjetet sociale duhet të përdoret për këtë, për kauza sociale dhe jo për të postuar gjëra personale.’’ është shprehur Gigi.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *