DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Gjykata hedh poshtë pretendimet e Britney Spears-it për të hequr kujdestarinë nga babai

Shpërndaje

Gjykatësja që mbikëqyr konservatoritetin (Konservatoriteti është një koncept ligjor përmes të cilit një gjykatë në trashëgimi cakton një person për të menaxhuar çështjet financiare dhe personale të një personi të paaftë ose të mitur. Shpesh është një i afërm.) e Britney Spearsit ka hedhur poshte kërkesën e saj për të hequr kontrollin nga babai disa ditë pasi këngëtarja publikisht kerkoi te merrte vete kontrollin mbi jeten dhe pasurine e saj.

Gjykatësja Brenda Penny la në fuqi vendimin i cili vazhdon t’i japë babait të këngëtares Jamie Spears te drejten per te administruar pasurine dhe vendimet e vajzes se tij.

Gjykata hedh poshtë pretendimet e Britney Spears-it për të hequr kujdestarinë nga babai 1
Detaje të mëtejshme se pse ajo e bëri atë vendim nuk janë bërë të ditur, megjithëse një peticion i ri që kërkon lirinë e Spears pritet të paraqitet së shpejti, shkruan DailyMail.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *