DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Grimi veror – ide frymëzuese dhe trendi për një pamje elegante

Shpërndaje

Trendet e grimit per sezonin vere 2021, fokusohen me se shumti në sy. Ndaj artistet e grimit rekomandojne qe te theksoni syte dhe te fokusoheni ne nuanca te lehta tek buzet.
Sa i përket hijes së syve, ju mund te guxoni ne ngjyra të ndezura. Në verë, poret tona janë mjaft të zgjeruara për shkak të nxehtësisë, prandaj, profesionistët këshillojnë të favorizojnë teksturat me pluhur për të shmangur zgjerimin e tyre më tej. Nëse keni lëkurë tashmë të nxirë, përdorni vetëm bronzer për të ndihmuar në ngritjen e fytyrës.

Gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni hijen e duhur në varësi të llojit të ngjyrës së lëkurës dhe flokëve. Pasi të shihni disa nga idetë më të bukura dhe inspiruese të grimit do të dëshironi që ti aplikonit menjehere ato.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *