DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Arkitektit

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes

Shpërndaje

Është hapur në Dubai një ndërtesë mbresëlënëse që do të jetë një ekspozitë e përhershme e teknologjive të së ardhmes, në një strukturë shtatë katëshe, pa shtylla, në formë veze dhe 77 metra e lartë.

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 1

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 2

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 3

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 4

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 5

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 6

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 7

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *