DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Idetë më të mira të grimit perfekt për natën e ndërrimit të viteve

Shpërndaje

Pas një viti jo edhe aq pozitiv dhe të zymtë është koha për pak shkëlqim! Festat e fundvitit janë gjithmonë një arsye e mirë për tu veshur dhe dukur bukur.

Nëse flasim për make up perfekt për festa, natyrisht që xixat duhet të jenë pjesë e kombinimit, në mënyrë që të shkëlqeni sa më shumë.

Ngjyra e kuqe dhe e gjelbër si gjithmonë janë ato më të përdorurat, por edhe e bardha bën pjesë në trendet e këtij sezoni.

Më poshtë gjeni disa nga idetë më të bukura të grimit që mund t’i realizoni për festa:

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *