DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz Star Inspiration

Idris Elba emocionon fansat përmes një klipi të shkurtër ku flet për COVID/19

Shpërndaje

Idris Elba ka emocionuar te gjithe  fansat e tij përmes një mesazhi inspirues, i cili flet për pandeminë globale COVID/19.

47-vjeçari recitoi vjershën e Edgar Albert Guest nga viti 1921 për të rrëfyer nje klipi të shkurtër për BBC News ndikimin e pandemisë globale coronavirus.

Videoja 90-sekondëshe është një montazh i pamjeve nga jeta reale të ngjarjeve të javëve të kaluara, duke lëvizur nga raftet e boshatisura të supermarketeve në momente virale, si dhe video personale nga stafet mjekësore.

Videoja përfundon duke na kujtuar të gjithëve se përkundër vështirësive me të cilat përballemi tani, nuk duhet të heqim dorë dhe jep  mesazhin që së bashku, do t’ia dalim.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2020/04/13/4850880923508522284/636x382_MP4_4850880923508522284.mp4

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *