DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

“Instagram” vjen me ndryshime, prezanton opsionin e ri për ‘’stories’’

Shpërndaje

“Instagram” tani mund të përkthejë automatikisht tekstin në edhe në ‘story’

Platforma sociale e cila ka qenë në gjendje të përkthejë tekstin në postime që nga viti 2016, tanimë ka sjell një përditësim të ri dhe të nevojshëm.

Nëse postimet në ‘story’ janë në një gjuhë të huaj që ju nuk e njihni , ju do t’ju tregohet opsioni “Shih përkthimin” në këndin e sipërm të majtë të ekranit.

“Instagram” vjen me ndryshime, prezanton opsionin e ri për ‘’stories’’ 1Përdoruesit do të klikojnë mbi opsionin dhe më pas përkthimi i tekstit të shtypur do të shfaqet në pjesën e poshtme. Opsioni i ri do të jetë i disponueshëm në të gjithë botën dhe aktualisht mbështet më shumë se 90 gjuhë. Instagram nuk e përjashton se së shpejti do të ketë edhe përkthime audio.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *