DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Uncategorized

Ja çfarë mendojnë burrat në të vërtetë për celulitin

Shpërndaje

Celuliti shpesh perceptohet si një nga problemet dhe komplekset më të mëdha për femrat. Me kalimin e moshës dhe sigurisht pakësimin e prodhimit të estrogjenit, bëhet gati e pashmangshme për një femër që mos të ketë celulitë.

Edhe pse për femrat celuliti duket se është tmerri i jetës së tyre dhe i bën të duken keq, për meshkujt ky nuk është ndonjë problem i madh. Ndaj nëse e keni pyetur veten se ç’mendon në të vërtetë partneri juaj për celulitin, atëherë duhet me patjetër të lexoni përgjigjet e këtyre burrave, referuar një studimi të fundit:

“Nuk i kushtoj shumë rëndësi dhe as nuk më intereson”.

“E bëj, por kjo nuk ndikon në përshtypjen time.”

“Dikujt i përshtatet më shumë se të tjerave.”

“Rrallë, dhe kjo varet nga gruaja. Ndonjëherë nuk është ndonjë gjë e madhe dhe madje një grua me celulit duket seksi.”

“E vërej, por nuk më intereson”.

“Është normale, është pjesë e jetës!”

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *