DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

Katy Perry dhe Orlando Bloom behen prinder per here te pare

Shpërndaje

Katy Perry dhe Orlando Bloom behen prinder per here te pare. Te merkuren erdhi ne jete vajza e tyre Daisy Dove Bloom.

“Ne jemi duke lundruar me dashuri dhe çudi nga ardhja e sigurt dhe e shëndetshme e vajzës sonë”, tha çifti në një prononcim për UNICEF.

Perry, 35 vjeçare dhe Bloom, 43 vjeç, publikuan një fotografi ku shihen duke mbajtur duart mbi dorën e vogël të vajzës së porsalindur.

View this post on Instagram

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Në prononcimin e tyre për UNICEF, çifti deklaruan se edhe pse ata po festojnë me gëzim lindjen e vajzës së tyre, “[ata] e dinë [ata] se janë me fat dhe jo të gjithë mund të kenë një përvojë lindjeje aq të qetë sa Katy”.

Komunitetet në të gjithë botën ende po përjetojnë mungesë të punonjësve të kujdesit shëndetësor dhe ndodh shpesh qe një grua shtatzënë ose e porsalindur vdes, kryesisht nga shkaqe të parandalueshme.

Që nga COVID-19, shumë më shumë jetë të porsalindura janë në rrezik për shkak të mungesës më të madhe të aksesit në ujë, sapun, vaksina dhe ilaçe që parandalojnë sëmundjet.

Ata shtuan se ‘si prindër të një të porsalindure, kjo i mbush me dhimje zemrat e tyre, pasi [ata] bashkëndiejnë me prindërit në luftë tani më shumë se kurrë’.

Si Ambasadorë të Mirësisë së UNICEF-it, ne e dimë që UNICEF është atje, në terren, duke bërë çfarëdo që të duhet për të siguruar që çdo nënë e pritur të ketë qasje në një punonjës të trajnuar shëndetësor dhe qasje në kujdes shëndetësor cilësor’.

‘Duke mbështetur UNICEF-in, ju jeni duke mbështetur një fillim të sigurt në jetë dhe duke riimagjinuar një botë më të shëndetshme për çdo fëmijë. Shpresojmë që zemra juaj mund të lulëzojë me zemërgjerësi’, përfundoi çifti.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *