DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

Këmbë të bukura dhe të tonifikuara me vetëm 12 minuta ushtrime në ditë (VIDEO)

Shpërndaje

Për të pasur një trup me linja perfekte dhe të shëndetshëm në të njëjtën kohë, duhet që rëndësi të veçantë t’i kushtoni pjesës së këmbëve.

Këmbët mbajnë tërë ngarkesën dhe peshën trupore, për këtë arsye është shumë e rëndësishme të keni muskuj të fortë dhe të formuar.

Për këmbë të bukura dhe të tonifikuara  ju nevojiten vetëm 12 minuta në ditë nga koha juaj.

Sipas trajneres së fitnesit, Pamela Reif në vetëm një muaj , nëse i përmbaheni në mënyrë të rregullt dhe disiplinore rutinës së ushtrimeve të saj do të arrini të shihni rezultat të kënaqshëm.

Treningu është krijuar të aktivizojë të gjithë muskujt e këmbëve dhe të fillojë procesin e zbërthimit të shtresave yndyrore.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ