DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Star Living

Këtë lule duhet patjetër ta keni në kopshtin tuaj

Shpërndaje

Kjo lule është shumë e lehtë për ta kultivuar, e përballon mirë motin e nxehtë dhe lulëzon gjatë gjithë verës.

Ky lloj i njohur  i Petunias si Qielli i natës thjesht te mahnit.

Petunia është bimë njëvjeçare e cila lulëzon që nga ngricat e para. Petunia Qielli i natës zakonisht lulëzon në ditët e para verore dhe zgjat deri vonë në vjeshtë.

Kjo lule e përballon mirë thatësinë. Ujiteni çdo ditë gjatë verës. Pasi ka nevojë për mjaft energji për të lulëzuar çdo ditë, kushtoni kujdes që ta ushqeni me pleh të lëngshëm.

Hiqjani rregullisht lulet e tepërta në mënyrë që petunia të mund të përtërihet dhe të lulëzojë, por edhe të duket bukur.

Këtë lule duhet patjetër ta keni në kopshtin tuaj 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *