DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Kim Kardashian rrëfen ‘’gabimin’’ më të madh që bën me fëmijët

Shpërndaje

Duke folur në një dalje të saj të fundit, Kim Kardashian ka pranuar se shpesh shqetësohet nëse është një nënë e mirë për katër fëmijët e saj North, Saint, Chicago dhe Psalm.

“Unë mendoj se gabimi im më i madh është se i dorëzohem gjithçkaje që më kërkojnë fëmijët e mi, shumë lehtë”, pranoi Kim Kardashian.

Aktualisht Kim dhe Kanye West, janë dakordësuar për kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve të tyre, duke dashur të qendrojnë të bashkuar dhe gjithmonë pranë tyre.

Ata bënë kërkesë për divorc në shkurt të këtij viti, por sikundër e kanë treguar edhe kohët e fundit në daljet e tyre në krahë të njëri -tjetrit, kanë ngelur miq shumë të mirë.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *