DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Showbiz

Kur Marilyn Monroe ishte thjesht dhe vetëm Norma Jean (FOTO)

Shpërndaje

Para se ajo të bëhej ikona e famshme dhe ylli i shekullit të XX që të gjithë njohim sot, Marilyn Monroe ishte thjesht Norma Jean, një modele dhe aktore aspirante në Los Angeles.

Duke ndjekur udhëzimet e fotografit Bill Caroll, Norma bëri disa fotografi të bukura e të thjeshta në Malibu, por që do të shërbenin për nisjen e karrierës së saj. Ja si do të shprehej Caroll disa vite më vonë:

“Sinqerisht besoj se fotografitë e mia paraqesin një grua tjetër nga ajo që ata njohin. Nuk e kisha idenë se kush ishte Monroe derisa e pash atë në revistën ‘’Time’’ 40 vjet më vonë. Nuk e kisha idenë se kisha fotografuar të njëjtën grua, “tha fotografi.

Fotogaleria tregon disa nga fotografitë nga ky foto sesion.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *