DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian

Shpërndaje

Mara Venier është një figurë e dashur, pozitive, një model  dhe inspirim për shumë gra. Keto dite ikona e botes se spektaklit dhe filmit italian ka festuar 70-vjetorin e lindjes dhe me këtë rast vlen të kujtojmë sekretet e shkëlqimit të saj.

Ajo nuk është nga ato gra që gënjejnë për moshën, përkundrazi, Mara tregon gjithçka që është e bukur, në çdo moshë. Ajo është një grua e qeshur, komode me ndryshimet e trupit. Ndonjëherë jo dhe aq, por nuk gënjen ta thotë këtë.

Mara ka recetën e saj te suksesit: transmetimin e gjithë pozitivitetit të brendshëm.

Ajo argëtohet duke punuar dhe ky është çelësi i suksesit.

Mara-s nuk i intereson koha që ecën. E pranon veten vit pas viti dhe nuk ndjek ndonjë ideal bukurie. Edhe kur ndryshon e bën me elegancë dhe vërtetësi.

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 1

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 2

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 3

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 4

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 5

Mara Venier mbush plot 70 vjeç, por ngjan si nje 40 vjeçare, vitet jane thjesht numra per Ikonen e Botes se Spektaklit Italian 6

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *