DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

“Më të fortë së bashku”/Delegacioni i BE program plot surpriza për Javën e Europës

Shpërndaje

“Europe Week Albania” do të jetë një program për qytetarët shqiptarë për të festuar faktin që të gjithë u bënë bashkë gjatë periudhës së pandemisë, duke zgjuar një solidaritet të jashtëzakonshëm dhe ndihmuar njëri-tjetrin, i përgatitur nga Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri.

“Nën moton ‘Më të forte së bashku’ kemi përgatitur një program me surpriza që mund ta ndiqni në rrjetet sociale të BE në Shqipëri”,- është shprehur kreu i Delegacionit Soreca.

Ky program mbahet në kuadër të Javës së Europës 4-10 maj dhe ku do të performojnë 14 artistë nga 14 vende anëtare të BE-së.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *