DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Pellumb Pipero, mjeku i mirënjohur feston sot 64- vjetorin e lindjes.

Shpërndaje

Pëllumb Pipero, mjeku i mirënjohur veçanërisht në këtë situatë të vështirë qe po kalon e gjithe Shqiperia, feston sot 64- vjetorin e lindjes.Kjo dite e shenuar  e gjeti serish tek infektivi ne sherbim te pacienteve te prekur nga COVID/19.

Në një situatë krejt ndryshe nga ajo e zakonshmja, mjeku infeksionist po përballet së bashku me kolegët e tij me luftën  kunder COVID-19.

Që në ditët e para të kësaj epidemie, mjeku Pipero ka qenë prezent në media përmes këshillave dhe informacioneve që ka ndarë me publikun, duke qetësuar njerëzit në të gjithë këtë situatë të vështirë.

Jo vetëm shqiptarët brenda kufijve, por edhe ato jashtë tij, ndjekin më shumë vëmendje daljet e tij publike, si një ndër mjekët më të dashur dhe më të besuar në këto kohë COVID-19. Pipero së bashku me kolegët e tij prej disa muajsh tashmë punojnë të palodhur për t’ju gjendur pranë të sëmurëve me virusin korona në vendin tonë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *