DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Historia e pabesueshme/Nga pastruese në pasarelat botërore si modele e Gucci-t!

Shpërndaje

Nga pastruese në pasarelat botërore si modele e Gucci-t! Duket si përrallë, por kjo është historia e 24-vjeçares Clara Louise.

Që prej qershorit të vitit 2019, Louise ka bashkëpunuar me emra të njohur të shtëpive të modës, duke përfshirë: Gymnashark, Boots dhe Primark.

Në një rrëfim për ‘’Metro’’ Louise është shprehur : “Rob më pa në rrugë gjatë rrugës për në palestër dhe më pyeti nëse do të doja të modeloja ndonjëherë. Thashë ‘jo’, isha e pa interesuar për këtë, por pastaj zhvilluam një bisedë, pjesa tjetër është histori. Unë jam shumë mirënjohës sepse ka qenë një përvojë e mahnitshme dhe thjesht tregon se si duhet të shfrytëzosh çdo mundësi që të del përpara në jetë”.

Pavarësisht suksesit dhe të qenit ‘’një vajzë kopertinash’’, Clara nuk mendon të vazhdoj si profesion diçka të tillë, në vend të kësaj ajo e sheh të ardhmen e saj në një karriere si mësuese.

Historia e pabesueshme/Nga pastruese në pasarelat botërore si modele e Gucci-t! 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *