DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

”No Time to Die” është zyrtarisht filmi me fitimet më të larta për vitin 2021

Shpërndaje

Që nga kjo fundjavë, ”No Time to Die” është bërë zyrtarisht filmi i cili ka gjeneruar fitimet më të larta të vitit 2021.
Me një shifer rekord arketimesh prej 729.1 milionë dollarë në mbarë botën, ai eshte gjithashtu filmi me fitimet më të larta të epokës së pandemisë.

Ky episod special, i cili shënon daljen e fundit të Daniel Craig ne rolin e superspiunit britanik, u shfaq në fund të shtatorit pas shumë vonesave të shkaktuara nga COVID, duke debutuar në Amerikën e Veriut, Kanada dhe Australi në fillim të tetorit.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *