DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs

Shpërndaje

Shume qytete investojne shume per hapesirat e tyre publike dhe vecanerisht per vepra te krijuara sipas konceptit urban designs. Ato jo vetem ndihmojne per te krijuar hapesira te reja te gjelbra, por gjithashtu krijojne struktura dhe vepra arti sipas nje koncepti te ri modern.

Nese marrim ne konsiderate faktin qe deri ne vitin 2050 pjesa me e madhe e popullsise se botes do te jetoje ne qytete te medha, keto medota moderne ndihmojne ne rritjen e hapesirave te gjelbra dhe te gjithe jemi koshiente qe  sa me shume hapesira te gjelbra te kemi neper qytete, aq me i mire do te jete kualiteti i jetes.

Bright Side ka sjelle ne vemendjen tone, nje galeri me disa nga keto vepra te krijuara sipas konceptit urban design, ne disa nga qytetet kryesore te botes.

Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 1Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 2Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 3Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 4Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 5Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 6Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 7Rendesia e hapesirave te gjelbra dhe disa nga veprat me te bukura neper bote,ku nderthuret arti dhe urban designs 8

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *