DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Hapet në Dubai Muzeu i të ardhmes 1
Ju pelqejne idete kreative dhe unike? Njihuni me disa nga ndertesat me te cuditshme 9
Jepini një pamje të re shtëpisë suaj, duke ndryshuar këto elementë 16
Jeta në 70 metra katrorë. 6 ide sesi të dizenjoni shtëpinë tuaj 17
Pas rreth 8 vitesh në ndërtim, del në shitje shtëpija më e madhe në botë 18
7 këshilla arredimi për një shtëpi të përsosur në fshat 19
Ide brilante sesi të arredoni shtëpitë e plazhit 20
COVID-19/ Shtyhet Bienalja e Arkitekturës në Venecia 23
Banesa e arkitektit dhe piktorit Maks Velo shpallet “Monument Kulture” 24