DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Merita Bakiu- Vizioni im për arsimin 1
Anuela Ristani - Të mbështesim gratë në biznes dhe sipërmarrje 4
‘’Magic 4’’, një rrugëtim i suksesshëm nga lokalet e natës në zemër të muzikës shqiptare 7
EKSKLUZIVE/ Vilma Masha rrëfen mëmësinë- Si e ndryshoi Sea jetën time 9
Myfarete Laze – Dashnia asht thelbi i jetës 13
Rezarta Koçi –Noteri, arkitekti i drejtësisë 17
Manjola Nallbani: Rrefimi i Dives 23
Ekskluzive/ Rrëfimi i Irma Libohovës, mbi jetën, muzikën dhe pasionet e pathëna 27
Elsa Saka - Rrugëtimi im në Arkivën e Shtetit Shqiptar 31
sqSQ