DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

7- vjeçarja Elizabeth Norman, fëmija i parë që ka dërguar një objekt në Hënë 1
Njihuni me Beau Biden, anëtarin më të vogël të familjes presidenciale 3
Rrëfimi i Princ William: Ja cili është fëmija më mistrec i shtëpisë 5
Greta Thunberg do të jetë imazhi i pullave postare suedeze 6
Vetëkontrolli në moshë të vogël sjell një cilësi më të mirë të jetës 8
Fëmijët e lindur në muajin janar konsiderohen të veçantë 9
Në botën e PAOLËS së vogël 10
Librat dhe filmat që duhet të shohin e lexojnë fëmijët gjatë verës 13
 Në botën plot ngjyra të vogëlushes Soelil  14