DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Saimir Pirgu, pjesë e festivalit veror të “Teatro dell’ Opera di Roma”

Shpërndaje

Tenori i mirënjohur shqiptar Saimir Pirgu, do të jetë pjesë e festivalit veror të “Teatro dell’ Opera di Roma”, i cili do të mbahet nga data 15 qershor deri më 6 gusht 2021. Pirgu do të interpretojë në veprën “Messa da Requiem” të Xhuzepe Verdi-t dhe operën e famshme “Madama Butterfly” të Xhakomo Puçini-t.

Saimir Pirgu është një nga tenorët më të shquar shqiptarë  në peisazhin e lirikës ndërkombëtare, një nga ambasadorët më të mirë të Shqipërisë dhe kombit shqiptar në botë. Ëndrra e tij më e madhe tani është të lërë gjurmë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *