DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit

Shpërndaje
Për të gjithë adhuruesit e librit, Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I të Librit, i cili mbahet në kuadër të manifestimit
“Vera në Malësi”.
Sekretarja e sekretariatit të lartpërmendur, zonja Marina Ujkaj, në fjalën e saj përshëndetëse theksoi se në këtë panair, janë ekspozuar mbi 1500 tituj librash.
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 1
Në këtë panair marrin pjesë shtëpi botuese nga tre shtete: Mali i Zi, Shqipëria (Dituria, Ombra OVG dhe Vllezrit Tafa) dhe Kosova (Instituti albanologjik dhe Bard Books) , Art Clubi nga Ul, dhe shume botuas të tjerë.
Hapjen e Panairit e bëri kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, i cili mes tjerash tha që organizime të tilla kulturore do të kthehen në traditë në vendin tonë. Ai më pas vizitoi  stendat e Panairit duke parë dhe përshëndetur vizitorët dhe përfaqësuesit e të gjitha shtëpive botuese pjesëmarrëse.
Të pranishëm në Panair ishin edhe ambasadorë, klerikë dhe akademikë.
Panairi do të vazhdojë të jetë  i hapur për vizitorët sot dhe nesër nga ora 9 deri në orën 12 dhe nga ora 18 deri në orën 22.
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 2
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 3
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 4
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 5
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 6
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 7
Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit, mbrëmë organizoi panairin e I-rë te Librit 8

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *