DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Selena Gomez komenton largimin nga mediat sociale: Ishte një çlirim për mua

Shpërndaje

Si një nga personazhet publike më të ndjekura në Instagram, këngëtarja Selena Gomez, është e vetëdijshme për peshën që ka media sociale në jetën e përditshme dhe shëndetin emocional të gjithësecilit. Për këtë arsye ajo ka vendosur të bëjë një pauz nga platfomat sociale për disa muaj duke e lënë që profili të menaxhohet nga menaxheri i saj.

Në një intervistë,ajo pranoi se largimi nga mediat sociale ka qenë mjaft e dobishme. Selena ka shpjeguar se gjithçka filloi rreth tre vjet më parë, kur këngëtarja vuri në dyshim nevojën e vazhdueshme për të qenë në çdo kohë, si dhe fluksin e informacionit dhe vëmendjen teleskopike, dhe shpesh negative, ndaj jetës së saj private.

Selena Gomez shpjegoi se fillimisht ajo donte të fshinte plotësisht profilin e saj në Instagram, por ekipi i saj e bindi që prezenca në mediat sociale ishte e nevojshme dhe se ata do t’i menaxhonin llogaritë e saj në mediat sociale.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *