DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Sophia Loren feston 87-vjetorin e lindjes

Shpërndaje

Aktorja e madhe italiane Sophia Loren feston sot 87-vjetorin e lindjes.
Edhe pas 70 vitesh ikona e kinematografisë mbretëron ende si një diva, ajo është popullore dhe madhështore, duke mos e humbur kurrë sharmin dhe influencën në të gjithë botën.

Sophia Loren feston 87-vjetorin e lindjes 1
Sipas NYT, në një artikull të vitit të kaluar, ku e shpalli pjesë të listës së 20 njerëzve më infulent në ekran, ajo vazhdon të jetë një perëndeshë e ekranit, domeni i së cilës ka qenë gjithmonë bota e njerëzve të thjeshtë.

Gjatë karrierës së saj të gjatë mbi 70-vjeçare ajo ka punuar me regjisorët e mëdhenj nga Ettore Scola, Mario Monicelli e deri te Dino Risi.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *