DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Diplomacy Lifestyle

Stili i Jill Biden, Zonjës së Parë të SHBA-së nëpërmjet veshjeve

Shpërndaje

Me një stil te kuruar, 69-vjeçarja Jill Biden duket elegante dhe e këndshme sa here qe shfaqet ne publik. Edhe gjate muajve te fundit, ndersa qendronte gjate gjithe kohes ne krah te Joe Biden gjate fushates elektorale, veshjet e saj rane ne sy te medias te cilat nuk nguruan te shkruajne per stilin e saj teper fisnik, mes klasikes dhe modernes, me veshje me ngjyra te gezueshme, te celta qe ia lexonin dhe nxirrnin ne pah me mire imazhin pozitiv dhe tejet energjik.
Një “edukatore gjatë gjithë jetës”, siç i referohet vetes në Twitter, Jill Biden ka katër diploma universitare dhe prej vitesh ka sherbyer si profesoreshe e gjuhes angleze.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *