DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion

Tendencat e verës 2021/Nga bazat minimaliste tek shkëlqimi maksimalist

Shpërndaje

Me tingullin e lirise ne mendje (me normalizimin ne rritje pas pandemise) dëshira jonë për t’u veshur bukur përsëri është më e fortë se kurrë. Ndërsa ditët e ngrohta afrohen, zgjedhja e ngjyrave dhe modeleve te duhura do ju bejne te ndiheni përsëri të freskët. Duke arritur një ekuilibër midis veshjes se të përditshmes dhe të gëzueshmes, tendencat e verës për 2021 – nga pastelet te mini-fundet deri në detaje rrip – janë argëtuese, por edhe të pershtatshme per tu veshur kudo.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *