DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

“Truth”-Donald Trump hap rrjetin e tij social

Shpërndaje

Ashtu siç kishte parashikuar Donald Trump do të hap rrjetin e tij social. “Truth” (E Vërteta) kështu do të quhet rrjeti social i ish-presidentit amerikan i cili që prej muajit tjetët do të jetë në shërbin dhe do ta shohim në konkurrencë me platformat e tjera si Facebook apo Twitter.

Ish-presidenti prej kohësh është ndaluar t’i përdorë rrjetet sociale kryesisht pas trazirave të 6 janarit në Capitol Hill .

Grupi “Trump Media & Technology” të cilin ai e drejton, gjithashtu ka ndërmend të nisë një shërbim abonimi me video sipas kërkesës dhe se platforma do të qendrojë përballë tiranisë dhe monopolit të rrjeteve të mëdha.

“Jam i emocionuar për të dërguar së shpejti të vërtetën time të parë në ‘Truth Social’. Unë jam i kënaqur që së shpejti do të filloj të ndaj mendimet e mia dhe të luftoj kundër ‘Big Tech’,” – u shpreh Trump në një deklaratë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *