DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

5 ushtrimet më të mira për të qëndruar në formë gjatë verës

Shpërndaje

Stina e verës është koha kur ju duhet të jeni në formë të mirë fizike. Vithe pak të rëna, këmbë të holla, krahë jo shumë të tonifikuar? Të gjitha këto mund t’ia arrini që t’i “eliminoni” vetëm me disa ushtrime dhe teknika të thjeshta. Ushtrime të tilla jo vetëm janë të rëndësishme për eliminimin e peshës së padëshiruar dhe tonifikim, por edhe për një fizik të shëndetshëm.

Disa nga këto ushtrime kërkojnë më shumë mundim, ndërkaq disa janë më të thjeshta e lehta pwr tu aplikuar.

 

1.Pozicionet Galiç

 

2.Pompat femërore

3.Hapi

4.Alpinizmi

5. Muskujt V të barkut

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *