DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

Ushtrimet për qendrim më të drejtë të shpinës

Shpërndaje

Qëndrimi i keq mund të shkaktojë probleme serioze shëndetësore.
Nëse dëshironi të rregulloni qëndrimin tuaj dhe të parandaloni problemet me shpinën tuaj, tani është koha që të tregoni më shumë kujdes për aktivitetet tuaja fizike.

Beni pak nxemje para dhe pasi të bëni ushtrimet dhe shtrirjet në mënyrë që të shmangni dhimbjet e trupit.

Ushtrimet forcojnë dhe tonifikojnë muskujt që janë shumë të rëndësishëm për të mbajtur shpinën tuaj. Ushtrimet të forcojnë shpinën dhe barkun. Ato janë zgjidhja më e mirë për të eliminuar dhimbjet e shpinës.

6 ushtrimet e ilustruar në fotot e mëposhtme, ju ndihmojnë të relaksoni muskujt dhe drejtoni qëndrimin tuaj.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *