DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje!

Shpërndaje

Është një sfidë për vajzat e shkurtra që të veshin gjithmonë veshjet që ato preferojnë. Megjithatë, përveç takave ka edhe marifete të tjera që do t’ju tregonin më të gjatë dhe sigurisht do ju bënin të ndiheshit konfidente dhe komode me veshjen tuaj.

‘’Marie Claire’’ sjell disa sugjerime dhe këshilla bazë për të veshur veshjet e duhura që i lexojnë bukur dhe qartë hiret e trupit tuaj.

 

1.Kujdes me këpucët

Këpucët me majë janë ato që ju duhen. Krijoni një dukje të gjatë vertikale dhe elegante brenda mundësive që keni, duke zgjedhur modelin e duhur.

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 1

 

2.Vishni funde të shkurtra

Fundet e shkurtër do të krijojnë idenë e këmbëve më të gjata dhe rrjedhimisht do të dukeni e tillë.

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 23.Zgjidhni make up-in e duhur

Ngjyra e kuqe në buzë apo modeli i flokëve bëjnë që njerëzit të shohin më shumë fytyrën tuaj, sesa këmbët tuaja. Kështu që mos e ndani buzëkuqin nga çanta.

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 34.Mbani çanta të vogla

Mos e harroni asnjëherë rregullin e propocionit. Çanta e vogla janë më të përshtatshme për vajza me trup të vogël!

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 45.Mos i mbani flokët shumë të gjatë

Gjeni një prerje që i shkon për shtat fytyrës dhe trupit tuaj. Flokët e gjata më tepër secc duhet nuk do harmonizoheshin mirë me trupin dhe gjatësinë tuaj

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 56.Shmangni pantallonat e gjera dhe të gjata

Nëse keni vendosur që të vishni pantallona të gjera, bëjeni, vetëm më parë sigurohuni për diçka. Vishni këpucët me platformë dhe mos i tregoni ato.

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 67.Mos vishni çizme të gjata

Mos vishni çizme të gjata, por çizme  deri në kyçin e këmbës, sepse në këtë mënyrë nuk do fshihni këmbët.

Vajza, nëse jeni të shkurtra, shmangini këto gabime në veshje! 7

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *