DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Vendimi i ministrisë : Hyrje falas çdo të diel, në muzetë dhe parqet arkeologjike

Shpërndaje

Ministrja e Kulturës Elva Margariti ka ftuar vizitorët vendas dhe të huaj të mos e humbasin rastin për të vizituar muzetë dhe parqet arkeologjike çdo të diel.

Në kushtet e situatës së Covid-19, institucioni i Ministrisë së Kulturës ka marrë disa masa lehtësuese, që synojnë të nxisin turizmin, një ndër të cilat është dhe vendimi për të vizituar falas çdo të diel çdo muze dhe park arkelologjik në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Vizitat kryhen gjithnjë duke respektuar protokollet e mbrojtjes kundër përhapjes së Covid-19.

Vendimi i ministrisë : Hyrje falas çdo të diel, në muzetë dhe parqet arkeologjike 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *