DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Vera Ora mesazh sensibilizues nepermjet muzikes, per te gjithe ata qe kane probleme te shendetit mendor.

Shpërndaje

Vera Ora nena e kengetares Rita Ora prej vitesh është psikiatre dhe ka punuar në NHS (Shërbimi i Shëndetit Kombëtar në Mbretërinë e Bashkuar).

Duke qenë se është aktive dhe mjaft e ndjekur në rrjete sociale, ajo ka bërë një postim, përmes të cilit bën thirrje që të mos anashkalohet shëndeti mendor.

Ajo shfaqet me një kostum elegant me një çifteli në dorë, ndërsa mban një interpretim të shkurtër në gjuhën shqipe.
“Shokë dhe shoqe kudo që jeni, ejani së bashku të përparojmë, shëndetin mendor mos e anashkaloni, është e vetmja mënyrë që të përparojmë”, kanë qenë fjalët

Vera gjatë gjithë periudhës së pandemisë ka qenë e angazhuar duke folur për shëndetin mendor e duke dhënë këshilla të ndryshme.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *