DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion

Victoria Beckham sapo ka lançuar koleksionin e saj me çmime më të përballueshme se çdo herë tjetër

Shpërndaje

Ajo është një nga stilistet më të kërkuara të viteve te fundit, ndaj të gjithë do të donin një krijim të Victoria Beckham, teksa çmimi është shumë më i arritshëm për momentin.

Natyrisht, duke qenë një biznesmene super e zgjuar si dhe një stiliste, Beckham më parë është bashkuar me kompani si Reebok, Target dhe Estée Lauder për t’u dhënë fansave një pamje më miqësore me buxhetin në botën e saj, por duke nisur nga kjo javë ajo është futur në arkivat e saj për të dalë me një ofertë më unike dhe më të përballueshme.

Një modifikim i bukur prej 25 pjesësh i bërë me vetëdije duke rimenduar pëlhurën e tepërt nga koleksionet e vjetra, kjo rënie përbëhet nga triko të përkryera vjeshtore, fustane elegante, këmisha të përjetshme dhe veshje të sipërme përgjithmonë që mburren me të gjithë bukurinë dhe mjeshtërinë që kemi pritur nga Victoria Beckham por me një çmim të perballueshem per te gjithe.

Një gamë ngjyrash e sigurt, por e rafinuar mbizotëron në modifikim, me të verdhën e limonit dhe të kaltrën e kobaltit që prehen dhe vënë në dukje nuancat mbizotëruese të ngjyrës kafe, ngjyrë deti dhe e gjelbër ushtarake.

“Ky bashkëpunim ishte një mundësi e mrekullueshme për ne që të ripërdornim pëlhurën e tepërt në një mënyrë të re, emocionuese”, zbuloi Victoria.

“Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave në të cilat mund të jemi më të përgjegjshëm me koleksionet tona dhe të sfidojmë veten në mënyrë krijuese. Ky bashkëpunim na lejoi të bëjmë të dyja ato gjëra që janë vërtet emocionuese për ne si markë. Është një festë e së kaluarës sonë me një qasje e të menduarit për të ardhmen”.

Victoria Beckham sapo ka lançuar koleksionin e saj me çmime më të përballueshme se çdo herë tjetër 1

Victoria Beckham sapo ka lançuar koleksionin e saj me çmime më të përballueshme se çdo herë tjetër 2

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *