DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Uncategorized

Zonja e Parë e Turqisë libër për kuzhinën turke

Shpërndaje

Bota do të ketë një referencë të ndryshme për kuzhinën shekullore turke me një libër të ri gatimi 100-vjeçar, njoftoi të premten Zonja e parë e Turqisë.

Emine Erdogan prezantoi librin e gastronomisë në Twitter pasi ishte nikoqire e një takimi me akademikë në shkencën e kuzhinës dhe shefa të kuzhinave.

Zonja Erdogan theksoi se ”botimi i librit synon të promovojë pasurinë e kuzhinës turke ndërkombëtarisht dhe do të përfshijë kodet kulturore të Turqisë me receta të shëndetshme, tradicionale dhe pa përbërës të dëmshëm”.

Libri pritet të botohet në ditët e para të vitit të ri në turqisht dhe anglisht dhe më vonë do të përkthehet edhe në gjuhë të tjera.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *